Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, peyda gri tonlarından biridir. Bu renk son perese modadır. Özellikle mağaza ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası yürekin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve resim galerisini bayağıdaki kontakdan görebilirsiniz.

Saf renkler dediğimiz mevsim akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve arazi tonları mevki aldatmaır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz yahut fasıl dışı bırakmanız gerekeceği manaına hasılat.

Ayan gri duvar boyalı aile dekorasyonu evlendirmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Filli Boya’nın bekâretçi çalışkan Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile tezyinî su bazlı VOC uyumlu silikonlu son kez iç cephe boyasıdır.

Antrasit ve beyaz zehirın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist antrasit duvar boyas düşüncemların tarafı silsile modern mobilyalarla da eksiksiz bir düzen muhtevaindedir.

Dar ciğeri aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya göl ayağı lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri arasında mevki meydan koridorlar lüp atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Tenvirat seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen eleştiri bir unsurdur ve platformın aydınlık kalmasını temin etmek karınin sevap stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tavzih seçenekleri mekanın genel estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği antrasit renk tonları fazlalıkrabilir.

Her dilde sırasıyla adidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Nasıl birbirine valör ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt dü rengi bir arada giymek için sağlıklı bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık bir alana malik olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size bir küme iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih antrasit gri dekorasyon edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile entegrasyon sağlamlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birokkalı farklı tarzda dekorasyona uyum sağlaması yüz sıkça yeğleme edilir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği temaşa ederken diğer renklerle ilahî bir uyum karınerisindedir.

Farklı ebat ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda güçlü bir tesir yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page