En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en yeğin taliı, bütün bu renklerin öz halinize veya stil tercihlerinize demetlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Parafin duvarlarla ya da sarı veya zer kabilinden diğer yalınlık renklerle kontrast oluşturmadığı derunin odanın elan majör görünmesini esenlayacaktır. şayet çok fosforlu olmayan koyu renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi halk etmek midein bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Henüz güçlü bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin midein ülkü bir yöntem. Antrasit gri maskülen az buçuk da ziyasız ve kararlı bir muhit oluşturur. Bu rengi açık renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile birlikte çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon peyda etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak mebdelığı kullandığınız yataklar kucakin pembe detaylı nevresim takımı seçerek odanın istikrarlı ve hamam görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere sahip döşek odası takımınızla antrasit gri boya uyumlu fon perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin dargın ve nötr tesirini dengelemek sinein üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik akak odası ekibinızı tamamlarken nar çyürekeği, ayan gökçe yahut turuncu gibi hamam ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Habbe iç duvarları dışında, daire ve çkızılışma ortamlarının duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. goldfix Münezzeh ve geniş bir platform hissini en bol şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir atmosfer yaratır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha ateş parçası bir alan yaratmanız yerine koltukta kâin gri tonunun detaylarda arazi aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk ömür alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri yürekin bile sağlıklı bir tercihtir.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir atmosfer katan mavi antrasit ile koskocaman bir etkileşim esenlayabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili üzere hararetli yeşil antrasit duvar boyas tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page